Kontakta oss

Är du optiker och vill jobba hos oss eller har du ett företag som behöver optiker?
New-image_41

Vilka är vi

På Optoteam har vi ett starkt fokus på rekrytering och bemanning. Detta är tidskrävande uppgifter som vi har specialiserat oss på och kan därför ta det tunga arbetet för dig.

Vi lever på en föränderlig arbetsmarknad. Tidigare hade du ofta ett jobb för livet. Nu har du ofta 5 till 10 jobb innan du har fyllt 40. Där det tidigare fanns ett överskott av kompetens, och de anställda letade efter arbete, saknas nu kompetens och företag söker medarbetare.

Tidigare var tillgång till kapital ofta en utmaning. Nu ligger utmaningen i tillgången till kompetens.

På så sätt blir vi en strategisk partner för våra kunder. Människor på jobbet är vår kärnkompetens och vi tror att specialisering föder kvalitet.

Optoteam bildades för att kunna erbjuda flexibel och kvalificerad bemanning av optiker. På en ständigt föränderlig marknad med underbemanning av kvalificerad arbetskraft får vi ut mer av resurserna när de samlas på ett ställe och kan fördelas mellan aktörerna. Att planera framtiden med oss ​​kan hjälpa dig att få en flexibel personalstyrka med rätt kompetens enligt dina behov.

Vår ambition är att vara en integrerad del av branschen och en föredragen partner för våra kunder.

Vårt team

Thanh_tran_2

Thanh Tran

Daglig leder, optiker
erik-olsson-sjoberg-2

Erik Olsson Sjöberg

Country manager Sverige

Detta är vad vi kan erbjuda

Optoteam skiljer sig först och främst från oberoende ambulerande optiker genom att när våra kunder saknar optiker kan vi sköta både rekryteringen och bemanningen under tiden. Det är en kombination som gör oss unika. Vi kan erbjuda professionell assistans med rekryteringen och ibland en fortsättning på hyresrätten i en tillsvidareanställning. Som bekant är det dyrt att vara utan optiker.

Optoteam kan också erbjuda uthyrning av optiker på deltid. Till exempel en optiker på 50% i 6 månader. Behovet kan förstärkas längs vägen och användas flexibelt. Även här är det möjligt att konvertera till heltid.

Ett annat alternativ är att anlita en optiker för att stärka butiker vid nya öppningar, kampanjer eller andra aktiviteter. Det visar sig att ibland behövs en skicklig säljare för att dra full nytta av optikerns arbete och utprovning. Naturligtvis finns vi där när du behöver en ersättare för sjukdom, ledighet, semester eller andra skäl. Hör av dig när du behöver en optiker!

Här finns vi

Huvudkontor Oslo

Schweigaards gate 14, 0191 Oslo.

Sverige

Fasanvägen 3, 232 52 Åkarp