Norr

Söker passionerad optiker som vill flytta för rätt jobb!

Arbetsgivare: Butik
Titel: Optiker
Anställningsform: Fast

Hej där!

Vill du vara en del av något unikt?

Denna optikerbutik i Norr söker en passionerad optiker som vill forma framtiden för en banbrytande optikerbutik.

Vi är inte bara en optikerbutik - vi är branschpionjärer sedan 1986. Under grundarens ledning har vi präglats av en visionär anda, ständigt strävande efter att inte bara erbjuda bästa möjliga service, utan även att vara optikens framtid. Vår historia av innovation inkluderar många av de produkter och tjänster som du idag tar för givet.


Men vi stannar inte där.

Vi är alltid öppna för nya idéer och uppmuntrar vårt team att vara kreativt och flexibelt. Dessutom är vi inte bara en butik; vi är engagerade i att göra en positiv miljöskillnad med vårt återvinningsprogram för bågar.

Varför välja att flytta hit och jobba? För oss handlar det om att vara mer än bara en arbetsplats. Vi är ett familjeföretag med djupa rötter i staden och vår kärnfilosofi är att lösa problem och erbjuda bästa möjliga lösningar. Vi värdesätter våra kunder och teammedlemmar över allt annat.

Just nu letar vi efter ytterligare en optiker som delar vår passion och vill vara en del av vårt team. Vi välkomnar mångfald och tror på en öppen och inkluderande arbetsmiljö. Om du är prestigelös, har bra kommunikationsförmåga och är redo att växa i din profession, då är du precis den vi letar efter.

Erfarenhet av att anpassa speciallinser är en fördel, men det viktigaste är att du är hungrig och har ett bra arbetsflöde.
 

För att inte tala om denna stads unika drag:

  1. Kulturhuvudstad: Har utsetts till Europas kulturhuvudstad och erbjuder ett brett utbud av konst, musik och teater året runt.
  2. Universitetsstad: Med universitet som en stark del av staden finns en ung och dynamisk atmosfär med många intellektuella och kulturella aktiviteter.
  3. Gröna områden: Trots att det är en stad är den omgivet av vacker natur och grönområden, perfekt för rekreation och friluftsliv både sommar och vinter.
  4. Teknologisk framåtanda: En ledande stad inom teknik och innovation, vilket ger möjligheter till spännande samarbeten och projekt.
  5. Musikscenen: Staden är känd för sin levande musikscen med många lokala band och artister samt regelbundna konserter och festivaler.

Om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av denna optikerbutik, tveka inte att kontakta mig om detta intresserar dig eller någon du känner. Vi ser fram emot att höra från dig!

All kommunikation går via Erik Sjöberg Optoteam AB 0704645120, erik@optoteam.no

 

erik-olsson-sjoberg-2

Frågor om tjänsten

Kontaktperson: Erik Olsson Sjöberg

Titel: Country manager Sverige

Nätverk: LinkedIn

Telefon: +46 704 645 120